Розширене засідання науково-методичної комісії

14 грудня 2009 року на базі Науково-методичного центру аграрної освіти відбулося розширене засідання науково-методичної комісії з питань міжнародного співробітництва.


Серед учасників були представники навчальних закладів Міністерства аграрної політики України, співробітники Наукметодцентру аграрної освіти (директор М.П. Хоменко, координатори міжнародної діяльності Б.Б. Куліковський і К.В. Буглак), а також представник ІНДЕКС-БАНКа Жан Жак Ерве (до 1 грудня п. р. – радник з аграрних питань при Міністерствів аграрної політики України), аташе з питань співробітництва у галузі французької мови Мішель Максимович (Посольство Франції в Україні), Катрін Констан і Крістін Ноте (Відділ міжнародного співробітництва Вищої національної агрономічної школи м. Діжон, Франція). Миколаївський державний аграрний університет був представлений начальником міжнародного відділу В.В. Вишкварковим.


Засідання було проведено у форматі "круглого столу", що створило сприятливий психологічний клімат для обговорення актуальних питань.

Джерело: www.agroosvita.com

Розширене засідання науково-методичної комісії з питань міжнародного співробітництва.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget