Спортивні новини грудня 2009 року

У листопаді-грудні проходила особиста першість університету з шахів серед професорсько-викладацького складу та співробітників, присвячена 25-річчю з дня утворення Миколаївського державного аграрного університету. Переможцями першості з шахів стали: І місце – Саказли Ф.І., ІІ місце – Шкатов О.С., ІІІ місце – Журбін С.М.

3 грудня 2009 року в спортивному залі МДАУ пройшли фінальні змагання на Кубок ректора, присвячені 25-річчю з дня утворення Миколаївського державного аграрного університету. Змагання відбулися між збірними командами викладачів та студентів з настільного тенісу, бадмінтону, гирьового спорту, волейболу та футзалу. У волейболі сильнішими виявилися викладачі, в усіх інших змаганнях виграли студенти. Ректор університету В.С. Шебанін вручив нагороди переможцям.


13 грудня 2009 року в м. Миколаєві в палаці спорту "Надія" відбувся Чемпіонат Європи зі спортивних танців, на якому студенту групи Т 2/3 Іващенку О. було присвоєно звання майстра спорту міжнародного класу зі спортивних танців.

27 грудня 2009 року в спортзалі МДАУ проходили змагання на Кубок Миколаївської області з армспорту. Переможцем цих змагань став Мусаєлян М. (група А 4/2), Безуглий Ю. (група П 2/1).

27 грудня 2009 року в спортзалі МДАУ пройшов Кубок Миколаївської області з гирьового спорту, в якому взяли участь наші студенти. Команда МДАУ посіла ІІ місце, кращими були Чебанов В. (гр. Б 4/1) – І місце (до 75 кг) та Федак В. (гр. П 3/2) – І місце (до 80 кг).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget