Конкурс творчих робіт «10 кроків прокурора до подолання корупції»


Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України підписано наказ від 13.10.2017 №289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами».
На виконання пункту 2 цього Наказу запроваджено щорічне спільне проведення конкурсу творчих та/або наукових робіт на тему прокурорської діяльності серед студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» на всіх рівнях вищої освіти.
На виконання цього пункту оголошено конкурс серед студентів на творчі роботи за темою: «10 кроків прокурора до подолання корупції».
Вимоги до робіт:
  • Самостійно підготовлені роботи, які раніше не оприлюднювалися.
  • Виконання робіт українською мовою.
  •  Доповідь (загальним обсягом до 2 сторінок друкованого тексту Формату А4, шрифт Times News Roman, 14 кегль, 1,5 інтервал).
  • Презентація Роwег Point (до 12 слайдів).
  • Інтерактивна презентація (наприклад, судове засідання за участю прокурора, взаємодія із засобами масової інформації під час участі у телепередачі, інтерв'ю для ЗМІ у прокурора, опитування громадян тощо) обов'язково із текстовим супроводженням.
  • Реклама (рекламний ролик, буклет, брошура тощо із текстовим супроводженням. 

Формат робіт:

          Основними критеріями оцінки робіт е новизна, креативність та реальність впровадження пропозицій в діяльність органів прокуратури.

          Підведення підсумків конкурсу.
Конкурсні роботи очікуються до 17 жовтня 2018 року на електронну адресу регіональної прокуратури (korvid@myk.gp.gov.ua).
У листі необхідно вказати прізвище, ім‘я, по батькові, вищий навчальний заклад, у якому навчається студент, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронна адреса та адреса місця проживання.
Оцінювання робіт буде здійснюватися спеціально утвореною комісією прокуратури Миколаївської області, до складу якої увійдуть прокурори, представники департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та вищих навчальних закладів (за згодою), які за наслідками вивчення робіт, оберуть 3 найкращі роботи та скерують їх до Генеральної прокуратури України, де і буде проведено фінал конкурсу.
Авторів 3 найкращих творчих робіт буде запрошено до регіональної прокуратури для зустрічі з прокурором області та нагородження, а у разі перемоги на державному рівні, переможців чекає відвідування Генеральної прокуратури України для зустрічі з її керівництвом, публікація творчих робіт у відомчому виданні «Вісник прокуратури» та на офіційному сайті відомства.
Координатором проведення конкурсу у регіональній прокуратурі визначено прокурора з питань організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції управління захисту інтересів держави в суді Кременцова Андрія В’ячеславовича (р/т 47-11-43)


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget