Практичне заняття в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»

    ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» – лідер у виробництві молочної продукції у Миколаївській області. Він є філією  факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнологій Миколаївського національного аграрного університету, вищого навчального закладу IV рівня акредитації. 
    16 листопада відбулося практичне заняття в умовах виробництва для здобувачів вищої освіти груп ТМ 2/1, ТМ 2/2 з дисципліни «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва».



    Здобувачі вищої освіти ознайомилися з інноваційними процесами виробництва одного з найкращих підприємств південного регіону, неодноразового переможця регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». 
    У проведенні практичного заняття брала участь  Скрипчук Вікторія Вікторівна, провідний інженер відділу інновацій, яка ознайомила присутніх з історією розвитку підприємства, торгівельними марками, під якими випускається продукція, їх відмінностями та перспективами створення нових продуктів. 
    Вікторія Вікторівна поділилася власним досвідом роботи, а також розповіла майбутнім фахівцям про можливості нових сучасних технологій та обладнання, яке застосовується на виробництві та відповідає світовим стандартам харчової промисловості, а також про те, як високоякісна сировина, професіоналізм та досвід майстрів даного виробництва забезпечують високу якість продукції підприємства.
    Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти поглибили свої знання та на практиці ознайомилися із технологією переробки молока і виготовленням молочної продукції, умовами праці персоналу, високою культурою виробництва.

    Вікторія Вікторівна підкреслила, що продукція ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» натуральна, екологічно чиста, збагачена кальцієм, вітамінами і мікроелементами, не містить консервантів і надзвичайно корисна, тому що лише дотримуючи гігієнічних вимог (багаторазове миття ємкостей, дезінфекція обладнання, очищення  повітря, суворий контроль за станом здоров’я працівників) дає можливість подовжити термін зберігання молочної продукції.





    Практичне заняття в умовах виробництва надало можливість здобувачам вищої освіти поглибити знання та набути практичні навички, які дозволять їм  у майбутньому бути кваліфікованими фахівцями.

Доцент кафедри ТПСПТ Л.О. Стріха

факультет ТВППТСБ, практичні заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget