ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання”

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання“ 5 – 8 квітня 2016 р.
З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, активізації науково-дослідної роботи, формування кадрового потенціалу на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни “Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання“ серед студентів вищих технічних і аграрних навчальних закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.

Запрошуємо Вас прийняти участь.

Учасники ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади можуть ознайомитися з наступною інформацією:

1. Наказ Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015-2016 навчальному році.

2. Лист-запрошення до участі у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання“ 2015-2016 н.р.

3. Анкета учасника II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2015-2016 н.р.

4. Методичні рекомендації щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

2015-2016 навчального року серед студентів вищих технічних і аграрних закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.

Запрошуємо Вас взяти участь у



ІV-ій Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні», яка відбудеться 06-07 квітня 2016 року на базі інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget