XVII олімпіада МНАУ з інформатики. Фотозвіт

Логотип кафедри інформаційних систем і технологій МНАУ.14 лютого 2014 р. відбулася ХVII студентська олімпіада МНАУ з інформатики. В цьому році активність студентів стала рекордною за всі роки проведення олімпіад – у змаганнях прийняли участь 123 студенти. Традиційно, найбільшу кількість учасників склали студенти факультету менеджменту – 62 студенти І-ІV курсів. Інші факультети було представлено таким чином:


Окрім студентів МНАУ також в олімпіаді взяли участь студенти Вознесенського (2 чол.), Новобузького (3 чол.) і Мигійського (2 чол.) коледжів МНАУ. Як і у попередньому році, учасниками олімпіади стали студенти Миколаївського політехнічного коледжу (1 представник) та Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій (2 представники).

Оргкомітет олімпіади планує підвести підсумок та оголосити результати не пізніше 26 лютого 2014 р.

Підсумки: http://ua-news.mnau.edu.ua/2014/02/xvii.html.


Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики. Учасники ХVII-ої студентської олімпіади МНАУ з інформатики.

14 лютого 2014 р. відбулася ХVII студентська олімпіада Миколаївського НАУ з інформатики.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget