Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання - 2014

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" 16-19 вересня 2014 р.



З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, активізації науково-дослідної роботи, формування кадрового потенціалу на базі Миколаївського національного аграрного університету проводиться Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" серед студентів вищих технічних і аграрних навчальних закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.


Запрошуємо Вас прийняти участь.

Учасники ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади можуть ознайомитися з наступною інформацією:
  1. Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.12.2013 р. № 1820 про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013-2014 навчальному році.
    Файл: nakaz-2013-12-23-1820.pdf
  2. Лист-запрошення до участі у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" 2013/2014 н.р.
    Файл: lyst-zaproshennya.doc
  3. Анкета учасника II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2013/2014 н.р.
    Файл: anketa-uchasnyka.doc
  4. Методичні рекомендації щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2013-2014 навчального року серед студентів вищих технічних і аграрних закладів освіти України III-IV рівнів акредитації.
    Файл: metodichni-rekomendaciji.doc
  5. Олімпіадні завдання минулих років.
    Файл: olimpiadni-zavdannja.doc

UPD 24.03.2014
Звертаємо Вашу увагу: терміни проведення перенесено.

На базі МНАУ проводиться Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget