Участь у відкритій лекції «ChatGPT. Можливості штучного інтелекту, про які ви не знали»

Використання штучного інтелекту в освітньому процесі має надзвичайно важливе значення. Саме він оснащує методи навчання новими технологіями, підходами та процедурами, приваблює дослідників із різних дисциплін для більш детального та широкого вивчення кола питань, пов’язаних з освітою.

6 серпня 2024 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty інвестором, підприємцем, експертом із питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансовим радником, засновником Web3 – університету професій майбутнього «Learn to Earn Global» та блокчейн-платформи «Amsets» Михайлом Пацаном, проведено відкриту лекцію на тему: «ChatGPT. Можливості штучного інтелекту, про які ви не знали», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Протягом бесіди лектор ознайомив всіх присутніх з такими питаннями:

- нові можливості ChatGPT;

- використання штучного інтелекту для виконання повсякденних завдань;

- практичні кейси створення My GPTs – чат ботів на базі штучного інтелекту.

Роль штучного інтелекту в науці є міждисциплінарною та всеохоплюючою, і багато проблем, що виходять за межі традиційної освіти, можуть бути легко вирішені за його допомогою. Тому знання, що були отриманні в процесі даного заходу послугують цінним матеріалом для подальшого впровадження та застосування в освітньому процесі.






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget