Як правильно подати електронну заяву до Миколаївського національного аграрного університету на навчання за регіональним замовленням!

Якщо Ви мешкаєте в селі або селищі міського типу (смт) – саме ВИ маєте можливість вступити до Миколаївського національного аграрного університету на навчання за РЕГІОНАЛЬНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 208 «Агроінженерія»!
Як правильно подати заяви в електронному кабінеті?

1. Наприклад: Ви склали ЗНО з української мови та літератури, математики та іноземної мови і бажаєте вступати на спеціальність 071 «Облік і оподаткування».
2. В електронному кабінеті Вам спочатку слід подати заяву із першим (1) пріоритетом на відкриту конкурсну пропозицію спеціальності «Облік і оподаткування».
3. Наступний крок – подати ще мінімум дві-три заяви на відкриті конкурсні пропозиції (за державним замовленням) (інші спеціальності, на які підходять Ваші результати ЗНО) Миколаївського національного аграрного університету, щоб збільшити Ваші шанси вступу на навчання за державним замовленням.
4. Далі, подаєте заяву на фіксовану конкурсну пропозицію «РЕГІОНАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ» із наступним пріоритетом, який залишився ще вільним.



Таким чином, Ви спочатку берете участь в конкурсі на навчання за державним замовленням!
Якщо, Ви не проходите, Ви будете зараховані на навчання за РЕГІОНАЛЬНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ (на бюджет!).

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget