Участь науково-педагогічних працівників факультету агротехнологій у науково-методичному семінарі

На виконання Рішення науково-методичної ради Миколаївського національного аграрного університету від 24 квітня 2019 року, протокол № 8, на факультеті агротехнологій 3 травня 2019 року на засіданні вченої ради розглянуто питання про публікаційну активність і продуктивність професорсько-викладацького складу факультету як фактор підвищення рейтингу університету в науковому і освітньому просторі.
10 травня 2019 року науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій взяли участь у науково-методичному семінарі щодо публікації статей у виданнях, які індексуються базами даних Scopus та Web of Science. Проведення семінару ініційовано деканом факультету Антоніною Вікторівною Дробітько та головою науково-методичної комісії Тетяною Миколаївною Манушкіною. 
Науково-методичний семінар відбувся в електронній читальній залі бібліотеки МНАУ за участю директора бібліотеки Ольги Григорівни Пустової, заступника директора Олени Олександрівни Цокало, завідувача відділу інформатизації та автоматизації бібліотечних процесів Діни Віталіївни Ткаченко. Було розкрито питання щодо активізації публікацій результатів наукових досліджень у виданнях, які індексуються базами даних Scopus та Web of Science, підвищення індексу наукового цитування публікацій, своєчасного представлення наукових праць науково-педагогічних працівників в інституційному репозитарії МНАУ, дотримання принципів і норм Кодексу академічної доброчесності.
Дякуємо Ользі Григорівні Пустовій, Олені Олександрівні Цокало, Діні Віталіївні Ткаченко за змістовно проведений науково-методичний семінар!







факультет агротехнологій, науково-методичний семінар, бібліотека

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget