День знань та Посвята першокурсників у студенти МНАУ

1 вересня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся святковий концерт з нагоди Дня знань та посвяти у першокурсники студентів Миколаївського національного аграрного університету.
Цього першого вересневого дня найкращі студенти МНАУ поклали квіти до пам’ятників Тараса Григоровича Шевченка, героїв-ольшанців і героїв Небесної Сотні.

З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету В’ячеслав Сергійович Шебанін: «Дорогі першокурсники, Ви стали частиною великого багатотисячного співтовариства студентів аграрного профілю. Ви обрали престижні, шановані професії – менеджерів, економістів, бухгалтерів, технологів, агрономів, інженерів – важко переоцінити важливість внеску цих фахівців в економічне майбутнє нашої держави. Вас чекатимуть на великих підприємствах, у наукових лабораторіях, керівних структурах, де Ви з легкістю застосовуватимете свої знання на благо українського народу. У добрий путь до вершини знань! Ласкаво просимо до Миколаївського національного аграрного університету»!
В’ячеслав Сергійович зачитав особисте звернення до першокурсників МНАУ Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, а також вручив їм символ приналежності до великого студентського братства Миколаївського національного аграрного університету – студентський квиток.

На святі були присутні вельмиповажні гості– тимчасово виконуючий обов’язки голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Валентинович Бонь, народний депутат України Тарас Дмитрович Кремінь, директор департаменту освіти і науки Алла Борисівна Веліховська, начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Михайло Федорович Димитров, директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Миколайович Оборонько, депутат Миколаївської обласної ради, голова постійної комісії з питань культури, науки і освіти, сім’ї та молоді, спорту, директор ТОВ «Золотий колос» Надія Валеріївна Іванова, голова обласної профспілки працівників бюджетних установ Таміла Іванівна Бугаєнко, заступник директора ТОВ «СП «Південна аграрна експортна компанія» Ростислав Володимирович Данильченко.

Першокурсникам університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ було вручено символічний «ключ знань», який відкриє двері у чарівну країну студентського життя.
Шановні першокурсники, від усієї душі вітаємо Вас з Днем знань та посвятою у студенти. Бажаємо успіхів у навчанні, щасливої дороги до «Аграрного Олімпу знань»!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget