Перші кроки мобільності: очами студентів

У нашому університеті після закінчення сесії розпочалася навчальна практика з бухгалтерського обліку. Цього року студенти другого курсу мали можливість перейняти досвід у студентів іншого університету. Обмін відбувся між студентами Миколаївського національного аграрного університету та Вінницького національного аграрного університету.
Честь представляти наш університет випала студентам групи Б 2/1 у кількості п’яти чоловік: Волошиновська А.В., Чабаненко О.О., Іваськевич М. В., Васильєва О. О., Устінович Д.В., та викладачу кафедри обліку і аудиту Луговій О. І.
А тепер ми хочемо детальніше розповісти Вам про нашу поїздку. Ступивши на Вінницьку землю нас зустрів викладач Вінницького національного аграрного університету, який ознайомив нас з містом та відвіз до гуртожитку. Після поселення ми відправились до студентського містечка в якому розташовано 3 навчальних корпуси. Викладачі ознайомили нас з навчальною практикою та роботою на тиждень. Навчальна практика передбачала розв’язання бухгалтерських задач та заповнення робочого зошита, а також його захист.



Крім виконання практичних завдань нам також проводили безліч різноманітних екскурсій. В перший же день ми обійшли майже все місто і можна сказати, ми були вражені затишними вуличками, привітними людьми та одним із розкішним місцем у Вінниці – фонтан Рошен з його неймовірним лазерним шоу.
Ще нам випала нагода відвідати садибу, де жив і працював видатний лікар-хірург, і просто Людина з великої літери - Микола Іванович Пирогов. На території його маєтку розташована перша аптека у місті, де бідняки отримували безкоштовні ліки. І ще одним цікавим фактом було те, що після сметрі М.Пирогова його дружина вирішила залишити пам’ять нащадкам про свого чоловіка, забальзамувавши його. Тому наступним місцем,яке ми відвідали був склеп М.І. Пирогова.




Неможливо було побувавши у Вінниці не відвідати дитячий розважальний центр «Roshen»  та фірмовий магазин. Для нас він виявився справжнім раєм солодощів, де ми відчули себе дітьми.
На території університету розташований ботанічний сад, де студенти мають нагоду у вільний від навчання час відпочити та просто насолодитися вінницькими краєвидами.
У Вінниці не тільки сучасне вражає, а й минуле: реставрований готель «Франція», вінницька кав’ярня «Щасливого часу», скульптура архітектору Г. Артинову та багато інших визначних місць.



Ось такою цікавою та захоплюючою була наша подорож. Але все ж таки, Миколаїв був і буде найріднішим містом для нас, а Миколаївський національний аграрний університет - найкращим. І де б ми не були, ми завжди хочемо повернутися сюди.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget