Cемінар «Об’єднання українських підприємств малого і середнього бізнесу у фруктовому та овочевому секторі на світових та внутрішніх ринках»

28 січня 2016 р. науково-педагогічні працівники кафедри фінансів і кредиту Миколаївського НАУ – Корабахіна А.Ю. та Нікуліна І.М. відвідали семінар на тему: «Об’єднання українських підприємств малого і середнього бізнесу у фруктовому та овочевому секторі на світових та внутрішніх ринках», який відбувся на базі Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області. Даний захід був присвячений презентації проекту, який фінансується Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва та розвитку (SIDA) й Міжнародним торговим центром (ITC).
Мета проекту – вихід українських підприємств малого та середнього бізнесу в сфері плодоовочівництва трьох південних областей (Херсонської, Одеської та Миколаївської) на міжнародний і національний ринки за рахунок:
- розробки дорожньої карти;
- підвищення експортного потенціалу і конкурентоспроможності підприємств;
- укріплення потенціалу установ і організацій з підтримки розвитку підприємництва;
- налагодження комунікацій з потенційними клієнтами (покупцями продукції).
На семінарі були присутні представники провідних підприємств аграрного бізнесу Миколаївщини (овочеві компанії «С-Росток», «Agrofusion», фермерське господарство «Владам»), які визначили основні проблеми виходу на зовнішні ринки, інформаційного забезпечення підтримки підприємств малого і середнього бізнесу, якості підготовки персоналу і його готовність до інтеграційних процесів.
ФОТОЗВІТ 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget