Відбувся семінар для південного регіону щодо громадського обговорення проекту оновленої Стратегії екологічної політики України

9 липня відбувся семінар для південного регіону щодо громадського обговорення проекту оновленої Стратегії екологічної політики України за участі представників Міністерства екології та природних ресурсів України та обласної державної адміністрації у Миколаївській області.

Керівник проекту Олексій Ярошевич запросив до участі у семінарі «Громадські консультації щодо проекту оновленої Стратегії екологічної політики України» представників обласної державної адміністрації у Миколаївській області, екологічних громадських організацій, підприємств та організації з надання екологічних послуг, представників вищих навчальних закладів.

Від Миколаївського національного аграрного університету були представники двох факультетів:
- декан обліково-фінансового факультету – д.е.н., професор Вишневська Ольга Миколаївна
- декан факультету агротехнологій – к.с.-г.н., доцент Дробітько Антоніна Вікторівна.
Учасники семінару провели дискусії щодо формування Стратегії та Плану національних дій щодо реалізації напрямів екологічної політики в Україні та окремих її регіонах.
Окремо було розглянуто питання щодо адаптації екологічного законодавства України до вимог Європейського Союзу, забезпечення передумов до сталого розвитку, збереження довкілля.
Експерти проекту представили публікації екологічного спрямування, запропоновані індикатори оцінки екологічної ситуації, проект Стратегії екологічної політики України.
Маємо надію на подальшу співпрацю у рамках Проекту!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget