Студенти факультету менеджменту відвідали аграрне підприємство "С-росток"

20 травня 2015 року студенти  другого та п’ятого курсів факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету відвідали компанію «С-Росток», яку проводив генеральний директор компанії Тахір Шамсідінович Садрідінов.
Під час екскурсії Тахір Шамсідінович охоче відповідав на запитання студентів та науково-педагогічних працівників. 
 «С-Росток» – провідна овочева компанія півдня України, основною діяльністю якої є виробництво, подальше зберігання і реалізація овочів на українські та закордонні ринки.



Під час екскурсії студентам продемонстрували посівні поля, де вирощуються овочі на площі до 1000 га з використанням крапельного зрошення та сучасних агротехнологій; власні тепличні комплекси для вирощування розсади, що дає компанії власноруч вирощувати посадковий матеріал і слідкувати за його кількісними та якісними показниками; власні сховища, які дозволяють зберігати, підготовляти, упаковувати та відвантажувати продукцію при дуже низьких зимових температурах. Об’єми зберігання компанії – 40 тис. т із яких 2 тис. т – з регульованим газовим середовищем та 22 тис. т – з фреоновим охолодженням. 

Компанія створена у 2007 році, але її засновники мають досвід з овочівництва з 1983 року.
Студенти дізналися багато нового та цікавого щодо технології виробництва продукції. Залишилися у захваті від компанії, її технічного оснащення та матеріального забезпечення.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget