Science Slam: відкриваємо можливості для молодих вчених

27 січня 2015 р. в Центрі міжнародного партнерства, на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова, студентки 3 курсу обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету Каратай Тетяна і Микуляк Катерина (науковий керівник – к.е.н., доцент Крамаренко О. М.) виступили з презентацією своїх наукових досліджень на тему «Капіталізація банківської системи» у форматі стенд-ап за проектом «Science Slam: відкриваємо можливості для молодих вчених».

Science Slam – конкурс, в якому молоді науковці доступно і просто зі сцени представили власні наукові дослідження і позмагалися за оплески аудиторії.

Всі виступи знято на відео та представлено на каналі конкурсу в YouTube. Учасники, відео яких наберуть найбільшу кількість переглядів, будуть запрошені на фінальний конкурс «Science Slam Україна», що відбудеться в Києві.

Голосувати за учасників можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=J15rNuShaFA


Бажаємо успіхів студенткам обліково-фінансового факультету Миколаївського НАУ та перемоги в конкурсі!

Учасники, відео яких наберуть найбільшу кількість переглядів, будуть запрошені на фінальний конкурс «Science Slam Україна», що відбудеться в Києві.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget