Студенти МНАУ зустрілися з представником кримінальної міліції

Студенти Миколаївського національного аграрного університету зустрілися із заступником начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей в Миколаївській області Сергієм Олександровичем Дімідовим.
Сергій Олександрович розповів студентам про основні кримінальні правопорушення та відповідальність за скоєння таких вчинків, навівши відповідні статті із Кодексу про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України.
Студенти дізналися про кримінальну обстановку в Миколаївській області. Було відзначено, що у порівнянні з 2013 роком, у 2014 році спостерігалося значне підвищення злочинності саме у дитячому та молодіжному середовищі. Одним із важливих чинників становлення такої ситуації стала економічна та політична ситуація в країні.
Також було зазначено, що за минулий рік, понад 80% злочинів в Миколаївській області носили майновий характер – крадіжки, пограбування, угони автотранспорту, шахрайство. 
«Однією з головних причин скоєння злочинів є незнання законодавства України та відповідальності за вчинення кримінальних проступків», – зазначив Сергій Олександрович.
Студентам було наведено випадки із життя у сфері кримінальної злочинності та наголошено, що для того, щоб не стати жертвою злочинів необхідно постійно думати про свою безпеку.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget