Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон»

Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон».Нещодавно ТОВ СП «Нібулон» відвідали студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ на чолі з викладачем, кандидатом сільськогосподарських наук, доцентом кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Кравченко О.О.

У ході зустрічі була проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями підприємства. Ця зустріч проводилася безпосередньо у робочі часи і тому була можливість побачити ряд дій, які виконуються на певних етапах перевірки зерна.

Заступник директора розповів нам, які операції проходить зерно, коли потрапляє на підприємство. Отже, в нас була можливість поставити запитання, на які ми одразу отримували розгорнуту відповідь і навіть демонстрацію деяких технологічних операцій.

Окрім того, що ми пройшлися лабораторіями, побачили прилади, об’єм необхідної роботи, ми обійшли територію підприємства. У нас була можливість побачити будівлі, які призначені для зберігання зерна.

Завдяки екскурсії у нас була можливість переконатися у важливості всіх операцій, починаючи з відбору проб закінчуючи лабораторним аналізом зерна. Також ми ознайомилися з обладнанням, для швидкого визначення основних показників якості зерна. Загалом, студенти отримали можливість відтворити свої знання на практиці та одержати невеликий досвід роботи на підприємстві.

Фото з екскурсії

Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Студенти 3 курсу факультету ТВППТСБ відвідали ТОВ СП «Нібулон». Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ. Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями  ТОВ СП «Нібулон» для студентів  3 курсу факультету ТВППТСБ.

Проведена екскурсія та ознайомлення з лабораторіями ТОВ СП «Нібулон» для студентів 3 курсу факультету ТВППТСБ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget