«Європа у валізі» домандрувала до Миколаєва


17 травня 2013 року студенти Миколаївського національного аграрного університету радо вітали в стінах своєї альма-матер представників програми-діалогу «Європа у валізі», спрямовану на пожвавлення дискусії щодо Європи у великих та малих містах, селищах України. Ця програма реалізується вже шостий рік поспіль Фондом Конрада Аденауера, Фондом Роберта Боша, Європейською Академією Берліну та Польською Фундацією Роберта Шумана у співпраці з Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва.

До складу німецько-польсько-української команди увійшли Сара Датч (Autofocus Videowerkstatt, м. Берлін, ФРН), Лео Віггер (Фундація ZEIT, м. Гамбург, ФРН), Юстина Яновська (Польський інститут зовнішніх справ, м. Краків, Польща), Марта Щепанік (Гельсінський фонд з прав людини, м. Варшава, Польща), Володимир Дудар (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Тернопільщина, Україна) та Олена Іллясевич (Національна академія державного управління при Президентові України, м. Кам’янець-Подільський, Україна). 


Зустріч пройшла в дружній, теплій атмосфері, і виявилась насиченою та інформативною. Гості ініціювали жвавий діалог про особливості навчання в Україні та за кордоном, можливості для особистісного розвитку студента за допомогою міжнародних стипендіальних та грантових програм та важливість євроінтеграційних процесів для нас, щоб стати дійсно частиною європейської спільноти, і не лише в географічному розумінні.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget