Нарада представників органів студентського самоврядування

28 вересня 2011 року на базі Миколаївського державного аграрного університету відбулася Нарада представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Миколаївської області з питань працевлаштування. До участі у заході було запрошено в.о. начальника управління освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Каськова Г.Л., проректорів з виховної роботи ВНЗ Миколаєва, голів органів студентського самоврядування та студентський актив.

Представники ВНЗ обговорювали питання працевлаштування студентів і випускників. На важливості та актуальності цього питання наголосила у своєму вступному слові проректор з виховної роботи Миколаївського ДАУ Шарата Н.Г.

Учасники наради поділилися своїми думками з приводу основного працевлаштування випускників та вторинного для студентів під час навчання і канікул. Вони зазначили, що сприяння знаходженню місця роботи вищими навчальним закладами сьогодні відіграє важливу роль.

Керівник Центру працевлаштування студентів та випускників Миколаївського ДАУ Біліченко О.С. поділився досвідом та успіхами працевлаштування і вторинної зайнятості молоді. Він навів приклади діяльності студентських трудових загонів, які працюють у МДАУ з 2001 року. Під час літніх канікул студенти мають можливість одержати заробіток, виконуючи роботи на базі Навчального наукового практичного центру Миколаївського ДАУ. Крім того, Біліченко О.С. наголосив, що завдяки створеному банку вакансій, випускники можуть швидко знайти перше робоче місце.

Учасники наради підтримали діяльність Центру працевлаштування студентів та випускників Миколаївського ДАУ та зазначили, що використають досвід для створення аналогічних структур у своїх ВНЗ.

Нарада представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації Миколаївської області з питань працевлаштування.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget