Інтернет-конференція на тему: «Облік, аудит, аналіз: сучасні проблеми теорії та практики». Резолюція

20 травня 2011 року на базі Миколаївського державного агарного університету кафедрою бухгалтерського обліку та кафедрою економічного аналізу і аудиту було проведено Інтернет-конференцію на тему: «Облік, аудит, аналіз: сучасні проблеми теорії та практики».

Конференція визначає високий загальний рівень наукових досліджень, які проводяться на сучасному етапі розвитку теорії і практики обліку, аналізу, аудиту та підготовці фахівців в цій сфері. Учасники Інтернет-конференції «Облік, аудит, аналіз: сучасні проблеми теорії та практики» мали змогу на web-сайті обговорити особливості впливу на розвиток бухгалтерського обліку сучасних управлінських концепцій, методологій та інструментів, визначили подальші напрями розвитку бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту.

Резолюція

За результатами обговорення тез-доповідей учасників конференції було прийнято рішення:
  1. Схвалити основні положення наукових доповідей учасників конференції, визначити їх актуальність, наукове та практичне значення, а також високу якість, новизну та глибину дослідження.
  2. Організувати роботу з поширення і опрацювання досвіду провідних наукових шкіл бухгалтерського і управлінського обліку, економічного аналізу і аудиту з метою створення стратегічно орієнтованої системи оперативного управління, контролю та складання звітності.
  3. Сприяти підвищенню наукового рівня бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту діяльності підприємницьких структур як основних функцій управління.
  4. Розширювати та поглиблювати дослідження у напрямку інформаційних систем і технологій в обліку, аналізу та аудиту.
Організаційний комітет

На базі МДАУ було проведено Інтернет-конференцію на тему: «Облік, аудит, аналіз: сучасні проблеми теорії та практики».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget