Ініціативи студентів-аграріїв

Студентів Миколаївського державного аграрного університету по праву називають унікальною та талановитою молоддю, яка здатна проявити себе не тільки в навчанні та науковій діяльності, а й у активному творчому пошуку.


Так, студентська молодь університету взяла участь у конкурсі "Підтримка культурницьких, просвітницьких та мистецьких ініціатив", організованого Міжнародним фондом "Відродження", у якому взяли участь 300 претендентів. Проект "Студенти організовують дозвілля в гуртожитку" студентів-аграріїв було визнано одним із найкращих і виділено на його реалізацію 17 500 грн.

Попереду – здійснення важливого проекту, що передбачає залучення студентів до активної участі в житті гуртожитку, створення кімнати дозвілля, у якій мешканці гуртожитку зможуть повною мірою розвинути свої творчі здібності.

Працюючи над проектом, студенти були впевнені, що нехай не відразу, але поступово спільна праця внесе певний позитив у життя студентського гуртожитку, і воно наповниться новими добрими справами. Сподіваємося, що у студентів зміниться і ставлення до гуртожитку, і порядку в ньому; зникне пасивне очікування, що "хтось зобов´язаний забезпечити", яке заміниться активною участю студентів у вирішенні проблем гуртожитку.

Реалізація проекту вже розпочалася. Відбулося 2 круглі столи, на яких було обговорено завдання, що необхідно вирішити.

Ми вже встигли провести: анкетування більш ніж 100 студентів, які висловили думку щодо проблеми організації дозвілля в гуртожитку; акцію "Ми проводимо збір коштів для створення кімнати дозвілля в гуртожитку"; А найголовніше – ми звернулися до нашого ректора із проханням виділити приміщення для створення кімнати дозвілля.

Багато планів попереду – проведення суботників з впорядкування території біля гуртожитку та безпосередньо кімнати дозвілля, придбання спортивного інвентарю, організація спортивних гуртків.

Приємно, що почався рух студентських ініціатив, активними учасниками якого є В. Твардовська, О. Хузіханов, А. Заболотній, Т. Мокляк, Т. Запорожченко, І. Пахолок, А. Іващенко, яким завжди на допомогу поспішають проректор з виховної роботи Шарата Н.Г. та заступник декана з виховної роботи факультету ТВППТ Наконечна Т.В.

Сподіваємося, що найближчим часом наші спільні зусилля виправдаються і ми з радістю запросимо до спортивної кімнати кожного студента Миколаївського державного аграрного університету.

Віта Твардовська, студентка МДАУ

Студентська молодь МДАУ взяла участь у конкурсі "Підтримка культурницьких, просвітницьких та мистецьких ініціатив".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget