XXI міжнародна виставка-ярмарок "Агро-2010"

15-19 червня 2010 року у Національному комплексі "Експоцентр України" (м. Київ) відбулася ХХII Міжнародна агропромислова виставка–ярмарок "Агро-2010", в якій серед двох з половиною тисяч учасників взяв участь і наш університет. Експозицію було представлено у павільйоні "Аграрна освіта, наука та дорадництво".


Міністерством аграрної політики України високо оцінено наші здобутки. Університет нагороджено трьома золотими медалями у номінаціях:
- "За інноваційні розробки в області аграрної науки";
- "За високі показники в області аграрної освіти";
- "За високоефективне інформаційне забезпечення АПК".


Отримано диплом першого ступеня за кращий дизайн виставкового стенду. За високий рівень представлення експозиції грамотою Міністерства аграрної політики України нагороджено ректора Шебаніна В.С. Подякою департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва відмічено співробітників університету:
1. Бабенка Дмитра Володимировича – першого проректора, кандидата технічних наук, професора – за плідну роботу по керівництву університетом, інтегруванню навчального процесу з сучасним агропромисловим виробництвом та значні досягнення навчального закладу.
2. Захарченка Володимира Тихоновича – декана факультету довузівської підготовки – за активну участь у підготовці матеріалів для проведення виставки.
3. Мозгового Віктора Леонідовича – декана факультету культури і виховання – за представлення художньої самодіяльності університету на високому професійному рівні.
4. Шарату Наталю Григорівну – проректора з виховної роботи – за сумлінну працю по вихованню молоді, активну участь у підготовці до виставки.
5. Думенка Костянтина Миколайовича – заступника декана з наукової роботи, кандидата технічних наук, доцента – за активну участь у підготовці і проведенні виставки.
6. Хоненко Любов Григорівну – заступника декана з наукової роботи, кандидата сільськогосподарських наук, доцента – за активну участь у підготовці і проведенні виставки.
7. Коваленка Олега Анатолійовича – завідувача кафедри рослинництва, кандидата сільськогосподарських наук, доцента – за активну участь у підготовці і проведенні виставки.
8. Вишневську Ольгу Миколаївну – декана обліково-фінансового факультету, кандидата економічних наук, доцента – за активну участь у підготовці і проведенні виставки.
9. Назаренко Інну Валеріївну – доцента кафедри технології зберігання і переробки продукції тваринництва, кандидата сільськогосподарських наук, доцента – за активну участь у підготовці і проведенні виставки.

У Національному комплексі "Експоцентр України" (м. Київ) відбулася ХХII Міжнародна агропромислова виставка–ярмарок "Агро-2010".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget