Делегація Республіки Корея


19 травня 2010 року в рамках офіційного візиту Миколаївський державний аграрний університет відвідала делегація Республіки Корея, до складу якої входили представники наукових та бізнесових кіл цієї однієї з найрозвинутіших країн Азії. Делегати оглянули навчальні корпуси університету та побували в Інституті післядипломної освіти. Квон Синг Гу, професор управління харчової промисловості з Dongguk University, та Сонг Янг Хун, профессор, президент центру зовнішнього та міжнародного розвитку сільського господарства (ЦЗМСГ) Chungbuk National University, високо оцінили матеріально-навчальну базу університету та поспілкувались зі студентами факультету менеджменту.


Також в ході зустрічі було обговорено перспективи і вектори подальшої співпраці Миколаївського державного аграрного університеу та зазначених університетів, визначено пріоритети і в діловому плані з іншими делегатами, серед яких:

Кім Джонг Вук – директор команди зовнішніх проектів Корейської корпорації сільського господарства;
Лі Синг Вон – менеджер команди зовнішньої стратегії Корейської корпорації сільського господарства;
Джунг Чув Сік – директор Центру просування сільськогосподарських технологій.




Ректор МДАУ Шебанін В.С. наголосив на важливості такого роду контактів, оскільки вони не лише розширюють науковий та діловий кругозір, а й дають можливість ближче ознайомитись з культурою та багатою духовною спадщиною країни. Наприкінці зустрічі Кім До Хьон, голова делегації, та Шін Мо Сє, Радники Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Корея в Україні, щиро подякували за теплий прийом та висловили надію на подальшу співпрацю та зустрічі в майбутньому.

В рамках офіційного візиту Миколаївський державний аграрний університет відвідала делегація Республіки Корея.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget