Олімпійський тиждень в МДАУ


З метою пропаганди Олімпійського руху в Миколаївському державному аграрному університеті з 7 по 12 вересня кафедрою фізичного виховання проводився "Олімпійський тиждень". В рамках цього заходу відбулися зустрічі з провідними спортсменами нашої області, товариські зустрічі збірних команд нашого університету з баскетболу та волейболу зі студентами МДУ та НУК.


Значною подією в житті нашого університету стала зустріч студентів та спортсменів МДАУ з гравцями команди-учасниці суперліги з баскетболу МБК "Миколаїв". Здійснилася мрія багатьох вболівальників наблизитися до своїх кумирів. Ця зустріч зібрала до спортивної зали більше сотні глядачів, які отримали задоволення від спілкування із зірками українського баскетболу, серед них: Ігор Сильковський, МС, гравець національної збірної України; Максим Шепіль, МС; Іван Шкурупій, МС; Олексій Онуфрієв, МС, гравець національної збірної України, капітан команди та тренери команди Кірлан С.В., Бесков О.Є. Вони показали високу техніку володіння м'ячем, взаємодію гравців на майданчику, давали цінні поради студентам-спортсменам та організували конкурси. В конкурсі "Слалом" перемогу здобув студент групи Б 2/6 Хмельов Сергій, в конкурсі штрафних кидків – Мартиненко Павло, група ЗЕД 4/2, кращим гравцем товариської зустрічі став Ржанніков Володимир, група Б 3/7.


Наприкінці зустрічі студенти мали можливість взяти автографи, обмінятися сувенірами, сфотографуватися та поспілкуватися із баскетбольними зірками у неформальній атмосфері. Сподіваємось, що ця зустріч запам'ятається надовго та збільшить інтерес наших студентів до занять фізичною культурою і спортом.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget