Заключний етап огляду-конкурсу "Гуртожиток – наш дім"

9 квітня 2009 року у Науково-методичному центрі департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва Міністерства аграрної політики України відбувся заключний етап огляду-конкурсу на кращий гуртожиток вищого аграрного навчального закладу "Гуртожиток – наш дім".


Кожен ВНЗ-переможець регіонального етапу конкурсу гідно репрезентував матеріально-технічну базу своїх гуртожитків, а також систему виховної роботи та дозвілля студентської молоді.


Миколаївський державний аграрний університет наголосив на провідній ролі студентського самоврядування в організації належних умов проживання та відпочинку студентів у гуртожитках.

Міністерство аграрної політики України оголосило подяку студентській колегії Миколаївського державного аграрного університету за активну участь у житті та роботі університету та особисто ректорові Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу.


Конкурсна комісія у складі керівництва та провідних спеціалістів Науково-методичного центру визначила переможців серед ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації:
І місце розділили Миколаївський державний аграрний університет та Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка.
ІІ місце посіли Національний університет біоресурсів і природокористування України та Львівський національний аграрний університет.

Вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому й удосконалювати свої здобутки!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget