Стежинками науки – до світла знань


На моє глибоке переконання, українське майбутнє твориться вже сьогодні саме в університетах як твердинях національної ідентифікації народу і динамічних структур,  де відбувається засвоєння модерних ідей молоддю. Лише за умов, що ми допоможемо молоді стати свідомими громадянами нашої держави, справжніми професіоналами у своїй справі, а найголовніше – високодуховними особистостями, ми всі разом зможемо подолати системну моральну кризу суспільства. Не викликає сумнівів, що від психологічного потенціалу студентів – майбутньої національної еліти – багато в чому залежить розвиток нашого суспільства.

Приємно відмітити, що здобувачі вищої освіти 1 курсу  обліково-фінансового факультету  наполегливо оволодівають знаннями з курсу «Психологія та педагогіка», який їм викладає доцент Літвінчук С.Б. Вони старанно готуються до занять, проявляють інтерес до змісту навчального матеріалу, активно приймаючи участь в обговоренні тих чи інших питань дисципліни.  Здобувачі вищої освіти розуміють, що ці знання їм знадобляться на їх життєвому шляху, в майбутній професійній діяльності. В контексті підготовки до Всеукраїнської науково-теоретичної конференції «Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності» ними проявлено пізнавальний інтерес до роботи окремих напрямів, і здобувачі вищої освіти - першокурсники виявили бажання і планують приймати участь у роботі конференції. Цим  студенти стали на шлях наукових досліджень, проявляючи активну життєву позицію в нашому суспільстві.    

Протистояти деяким негативним тенденціям в житті суспільства в деякій мірі може допомогти надання здобувачам вищої освіти психологічних знань, виховавши інтелектуально розвинутих майбутніх фахівців аграрного сектору України.  




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget