Презентація стартапу


06 жовтня відбувся  II етап Конкурсу стартапів та проєктів розвитку Миколаївського НАУ. Здобувачі вищої освіти групи ЕнМ 2/1 Чурило Руслан та Тима Олег представили свій проєкт «VR-технології в системі освіти фахівців з електричної інженерії», згідно з програмою Європейської комісії "Освіта і навчання 2020". 

Проект орієнтований на використання дизайн-мислення (DT), яке являє собою інноваційний підхід до генерування і розробки ідей, відповідних потреб в контексті електричної інженерії. Інтерактивний віртуально орієнтований процес конкретизованих практичних дій майбутнього енергетика заснований на інтуїції, творчості, логіці і оптимістичному підході до вирішення проблем на основі використання VR-технологій сприяє підвищенню якості та актуальності викладання і навчання. 

Науковими керівниками даної розробки були доцент кафедри «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Бацуровська Ілона Вікторівна та професор кафедри «Тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації та технічного» сервісу Гавриш Валерій Іванович. 

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки бажає учасникам подальших наукових та творчих успіхів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget