Відвідування МНАУ учнями 11-Б класу Миколаївської ЗОШ №40 Корабельного району

05 жовтня 2021 р. науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ було організовано та проведено екскурсію для учнів 11-Б класу МиколаївськоїЗОШ №40 Корабельного району.
Під час перебування в МНАУ школярі мали можливість зустрітися із представниками факультету довузівської підготовки, приймальної комісії, деканом факультету культури й виховання, викладачами кафедри фінансів банківської справи та страхування, відвідати навчально-наукову лабораторію «Навчальний банк», музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», мультимедійні лекційні аудиторії, оглянути експонати нумізматичної колекції кафедри фінансів, банківської справи та страхування, підкріпитися в студентській їдальні.
Гостям було надано консультацію щодо особливостей вибору предметів для ЗНО та підготовки до нього, поінформовано, які види допомоги в цьому можна отримати від МНАУ. Школярі мали можливість ознайомитися зі спеціальностями, які можна обрати за освітніми рівнями навчання «бакалавр» та «молодший бакалавр» та можливостями, що надає диплом випускника МНАУ.
Щиро дякуємо адміністрації та класному керівнику11-Б класу!
Миколаївської ЗОШ №40 Марії Миколаївні Єфименко за співпрацю!
Чекаємо на Вас у Миколаївському національному аграрному університеті!









обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget