ТІСНА СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

08.10.21 року доцентом кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ О.І. Каратєєвою, згідно з графіком, було організовано виїзне заняття для студентів І курсу освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Вступ до фаху» в умовах виробництва на базі філії кафедри – фермерського господарства «Агролайф».
Господарство займається мікроклональним розмноженням рослин і є єдиним подібним підприємством в Миколаївській області, що тиражує посадковий матеріал in vitro.
Наявність біотехнологічної лабораторії та лабораторії адаптації посадкового матеріалу забезпечує повний цикл виробництва промислових партій саджанців із використанням технології мікроклонування.
Студентству було показано повний цикл виробництва, який включає приготування поживних середовищ, порізку посадкового матеріалу, його перенесення в поживне середовище, проростання та адаптацію за різних температурних режимів та технологій.
Дякуємо нашим стейкхолдерам, керівнику ФГ «Агролайф» Володимиру Петровичу Хомуту за надану можливість отримати перші практичні результати навчання та фахові компетенції безпосередньо на виробництві. Бажаємо міцного здоров'я, наснаги, процвітання, та сподіваємося на подальшу творчу співпрацю! 













факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget