Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Страхова справа»

22-24 квітня 2019 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.2018 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 н.р.» на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».


Участь в Олімпіаді взяли 85 здобувачів вищої освіти із 35 закладів вищої освіти України.
До складу журі Олімпіади увійшли досвідчені науково-педагогічні працівники України у галузі страхування зокрема, членом журі від Миколаївського національного аграрного університету є доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Н. М. Сіренко.



Миколаївський національний аграрний університет представила здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультету спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Паламарчук Вікторія, яка виборола призове ІІ місце, отримавши диплом ІІ ступеня та цінні подарунки.
Вітаємо переможницю ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади Паламарчук Вікторію з перемогою та бажаємо подальших освітніх і наукових здобутків!















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget