Результати ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит»

Щиро вітаємо переможців
Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі наук «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит», який відбувся 24 березня 2017 року у місті Київ на базі Київського національного торгово-економічного університету Ботнара Івана та Човагу Сергія!!!
Наші студенти 5 курсу з науковою роботою на тему «Організація бухгалтерського обліку на умовах аутсорсингу у сільськогосподарському підприємстві» під керівництвом доктора економічних наук, професора Дубініної М.В. та кандидата економічних наук, доцента Чебан Ю.Ю. посіли почесне ІІ місце і нагороджені дипломом ІІ ступеня.
Серед 34 учасників з 29 ВНЗ України, роботи яких обрано до змагання у Підсумковій науково-практичній конференції, наші студенти значно відрізнялися вмінням оперувати термінами, влучно і змістовно відповідати на запитання, впевнено відстоювати власну позицію.
Час підсумкової конференції минув швидко, але цікаво і змістовно, що надало нашим переможцям лише наснаги та завзятості!
Бажаємо Івану та Сергію не здавати позицій та крокувати впевнено до подальших перемог!  







Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, обліково-фінансовий факультет, кафедра бухгалтерського обліку,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget