На базі МНАУ відбувся другий етап тренінгу з лідерства

У четвер, 29 січня 2015 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся другий етап тренінгу з лідерства, присвячений ефективності комунікативних каналів та подоланню комунікативних бар’єрів.
Заступник  директора  департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Ганна Леонідівна Каськова розповіла студентам МНАУ та інших навчальних закладів як налагоджувати ефективні взаємовідносини з людьми та будувати стратегію  спілкування.
Для учасників тренінгу були підготовлені практичні вправи, за допомогою яких  вони опанували вміння та навички налагодження комунікативних відносин. 
На початку тренінгу учасники розповідали про те, як протягом тижня вони намагалися відмовитися від критики та скарг у повсякденному житті. Загалом тренінг проходив у формі вільної бесіди, під час якої кожен учасник із задоволенням брав участь у діалогах та висловлював власні думки та бачення.
Тренінг з подолання комунікативних бар’єрів  став для студентів ще одним кроком на шляху у формуванні своїх лідерських якостей.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget