МДАУ резпрезентував книгу до 75-річчя Миколаївської області

Миколаївський державний аграрний університет зробив подарунок всім миколаївцям до 75-річчя нашої області. За підтримки ректора В’ячеслава Шебаніна було створено і видано книгу «Історія розвитку аграрної освіти на Миколаївщині», презентація якої відбулася 13 вересня.

Оцінити нову історичну працю завітали відомі книговидавці, історики, краєзнавці, археологи, бібліотекарі нашого міста.

Ганна Каськова, заступник начальника управління освіти і науки Миколаївської ОДА, висловила захоплення новим виданням. Ця книга заслуговує особливої уваги. Для ВНЗ не гуманітарного профілю створення подібних змістовних історичних праць є суттєвим досягненням у наш час, зауважила Ганна Леонідівна.

Запрошені гості високо оцінили і цікаву нову інформацію про історію розвитку аграрної освіти на Миколаївщині, і ілюстративний матеріал.

За словами історика-краєзнавця Володимира Щукіна, ця книга дозволяє по-новому подивитися на історію розвитку освіти на Миколаївщині в цілому. Адже за висунутою автором гіпотезою (укладач – к.і.н., доцент кафедри українознавства МДАУ Тетяна Березовська), освіта на Миколаївщині розпочалася саме як аграрна. Її першим осередком була Ольвія. Володимир Володимирович зазначив, що книгу було створено професійним істориком.

Гості презентації висловили побажання МДАУ не зупинятися на досягнутому і продовжувати корисну справу. Видання цієї книги – це поштовх до нових звершень.

За підтримки ректора В’ячеслава Шебаніна було створено і видано книгу «Історія розвитку аграрної освіти на Миколаївщині», презентація якої відбулася 13 вересня.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget