Молодіжний Хаб «Академія Майбутнього»

Молоді та амбітні здобувачі вищої освіти першого року навчання факультету менеджменту Філінов Денис, Поліщук Вероніка, Радзевич Тетяна (спеціальність «Публічне управління та адміністрування»), Вєтров Дмітрій (спеціальність «Менеджмент») під керівництвом капітана команди «Менеджмент» Савкова Даніїла (спеціальність «Публічне управління та адміністрування») 04 липня 2024 року взяли участь у Конкурсі інноваційних проєктів міста Миколаєва «Blue Innovation Challenge» та стали частиною руху, що формує майбутнє Миколаєва на базі Миколаївського молодіжного простору при Миколаївській міській раді з проєктом Молодіжний Хаб «Академія Майбутнього». 
По жеребкуванню команда мала третю чергу для виступу та сміливо презентувавши свій проєкт мала на меті залучити нових учасників, партнерів та підтримку з боку громади і бізнесу. Це був перший такий публічний виступ молодої спільноти факультету. 
Члени журі достойно оцінили старання дослідників та відмітили їх проєкт відзнакою як «Найкрутіша презентація», подарувавши грамоти, худі з тематикою міста на хвилі та інші цінні подарунки. 
В успіху проєкту «Молодіжний хаб – Академія майбутнього»  жодного разу не сумнівалися викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки. Тому у повному складі кафедра з’явилися у ролі групи підтримки на захист проєкту до Миколаївської міської ради. 
Вважаємо нашу молодь талановитою та перспективною, очікувані результати проєкту обов’язково віднайдуть успішне логічне завершення та сприятимуть всебічному розвитку молоді та їх інтеграції в суспільство як активних і відповідальних громадян.
Пишаємось нашими здобувачами вищої освіти та бажаємо їм успіхів у подальших проектних ініціатив та розвитку інноваційних ідей!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget