Нагородження переможців конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2023»

Нещодавно у Миколаєві відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023: благодійність на захисті України», зокрема регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина».

На Національний конкурс «Благодійна Україна-2023: благодійність на захисті України» від Миколаївської області надійшло 78 заявок. Саме ці заявки і брали участь у регіональному конкурсі «Благодійна Миколаївщина-2023». Національна експертна рада визначила переможців у 5 номінаціях: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність в соціальній сфері».

Одним із переможців регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина-2023» у номінації «Доброчинність в соціальній сфері» визначено Первинну профспілкову організацію студентів Миколаївського національного аграрного університету. Вітаємо голову Марину Василенко та членів Первинної профспілкової організації студентів Миколаївського національного аграрного університету із почесним ІІІ місцем!

Вітаємо усіх учасників конкурсу та дякуємо за щоденну невтомну роботу, яка щодня наближає нашу Перемогу!



первинна профспілкова організація,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget