Підсумки обласного конкурсу творчих робіт "РОЗБУДОВУЄМО УКРАЇНУ, ГОТУЄМОСЯ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО"

15 лютого 2019 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків та  нагородження учасників конкурсу творчих робіт «РОЗБУДОВУЄМО УКРАЇНУ, ГОТУЄМОСЯ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО МАЙБУТНЬОГО» серед учнів загальноосвітніх шкіл.
Метою конкурсу  є виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, формування у неї активної життєвої позиції щодо вибору майбутньої професії у  Миколаївському НАУ. Конкурс проводиться третій рік поспіль і тому особливо приємно відзначити, що зацікавленість серед молоді щодо участі у конкурсі щороку зростає. Так, на розгляд журі надійшли 97 заявок та творчих робіт майже з усіх районів Миколаївської області, а також із Херсонської області.
На свято до університету завітали делегації із Арбузинського, Баштанського,  Казанківського, Снігурівського, Миколаївського, Єланецького,  Вітовського, Врадіївського, Вознесенського, Новоодеського, Первомайського районів Миколаївської області, а також із Миколаєва, Баштанки та Южноукраїнська. Кожен із учасників, які пройшли до фінальної частини конкурсу, розкрив у своїй роботі важливість розбудови та європейської інтеграції України, свій особистий внесок через призму здобуття майбутньої професії агронома, менеджера, бухгалтера, інженера,  лікаря, архітектора і, навіть, режисера.
Учасників фіналу привітав голова оргкомітету конкурсу, перший проректор університету професор Бабенко Д.В., який наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіху в житті.
Рішенням журі конкурсу було визначено переможців.
У номінації «Спеціальності Миколаївського НАУ»
1 місце – ВАГІН Богдан Сергійович, учень 11-го класу Куйбишевської ЗОШ І-ІІІ ступенів Єланецької районної ради;
2 місце – ОЗЕРОВА Світлана Володимирівна, учениця 11-го класу Киселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Снігурівського району;
2 місце – ПЕТЕНКО Максим Володимирович, учень 11-го класу Арбузинської ЗОШ I-III ступенів №2 імені Т.Г. Шевченка;
3 місце – ТИЩЕНКО Вадим Юрійович, учень 11-го класу Єланецької гуманітарної гімназії;
3 місце – МОЙСЕЄНКО Влас Сергійович, учень 11-го класу Врадіївської районної гімназії;
3 місце – ВЕРБА Анна Олександрівна, учениця 10-го класу Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1.
У номінації «Інші спеціальності»:
1 місце – СОЛОВЙОВА Анастасія Андріївна, учениця 11-го класу Южноукраїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Южноукраїнської міської ради;
2 місце – ОДНОРОЗ Юлія Андріївна, учениця Южноукраїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Южноукраїнської міської ради;
3 місце – СТЕПАНОВА Дар’я Едуардівна, учениця 10-го класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені О. Ольжича.
Усі учасники конкурсу були відзначені оргкомітетом похвальними грамотами, а переможці – дипломами та цінними подарунками.
Після урочистостей учасників конкурсу та їхніх батьків, які приїхали підтримати своїх дітей, чекала насичена програма ознайомлення із освітніми можливостями нашого університету. Особливу зацікавленість при відвідуванні факультетів мали конкурсанти, які розкрили у своїх творчих роботах саме професії Миколаївського НАУ. Адже вже незабаром вони планують вступати на навчання до університету. 
Впродовж екскурсії факультетами університету гості отримали змістовні відповіді на свої цікаві запитання від деканів факультетів, а також представників студентського самоврядування. 
У музеї Миколаївського НАУ «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині» завідувач кафедри українознавства доцент Березовська Т.В. ознайомила гостей університету із його історично-культурними надбаннями. Після завершення ознайомлювальних екскурсій університетом учасники конкурсу скуштували смачного студентського обіду. 
Сподіваємося, що яскраві враження та позитивні емоції, отримані учасниками впродовж конкурсу, ще більше зміцнять їхній змагальний дух та впевненість на шляху до успішного професійного майбутнього. І можемо стверджувати, що це майбутнє для багатьох випускників уже розпочалося у Миколаївському національному аграрному університеті.
Дякуємо всім, хто взяв участь у конкурсі, та запрошуємо до подальшої співпраці!



















Декан ФДП МНАУ І.М. Марценюк





профорієнтаційна робота, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget