«Здай кров – допоможи бійцям АТО»

Молодь Миколаївського національного аграрного університету не стоїть осторонь проблем сьогодення. Продовжуючи благодійну діяльність  студенти МНАУ вирішили приєднатися до благодійної акції зі збору крові для українських військових. 
Так, студентський декан факультету менеджменту Миколаївського НАУ Дмитро Нетовканий став добровільним донором для військових, що знаходяться в зоні АТО.
«На сьогодні одним з найголовніших завдань молоді Миколаївського НАУ є допомога українській армії. Тому я сьогодні зробив добру справу, адже донорської крові багато не буває.  Вважаю, що крапля крові кожного з нас  врятує життя тим, хто її потребує. Я готовий ще не раз долучитися до такої благодійної акції, аби постраждалі під час АТО могли вчасно отримати необхідну допомогу», – відмітив Дмитро.
Проблема донорства актуальна завжди, тим більше в такий нелегкий для країни час, коли тисячі захисників України отримують важкі поранення, і без підтримки донорів їм не вижити.
Шановна університетська родино МНАУ, до акції може долучитись кожен із Вас. Для цього потрібно мати паспор та бути повнолітнім.
Підтримаємо наших військових, адже вони роблять для нас усе, ціною власного життя оберігають наше майбутнє. А донорство – це лише невелика, але вкрай необхідна, подяка нашим воїнам, які нас оберігають.
За більш детальною інформацію звертайтесь до координатора акції у МНАУ «Здай кров – допоможи бійцям АТО» Дмитра Нетовканого.
Моб. тел. (093) 335 51 49

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget