Єдиний семінар "1С"

7 квітня 2010 року компанія IVEPL та Миколаївський державний аграрний університет провели Єдиний семінар фірми "".


На Єдиному семинарі були розглянуті актуальні питання розвитку системи програм ділового призначения "1С:Підприємство 8", інформаційно-технологічного супроводу програмних продуктів, підготовки та сдачі звітності у першому кварталі 2010 року, використання продуктів фірмі "1С" в навчальному процесі университету.


Семінар відвідали більш ніж 170 студентів та викладачів МДАУ, які заповнили 149 анкет. Більшість слухачів (136 анкет) вперше приймали участь у такому заході. Однак, радує той факт, що 7 слухачів приймали участь у Єдиному семінарі фірми "1С" повторно, а один – вже третій раз. Сподіваймося, що й для інших слухачів участь у заходах фірми "1С" стане регулярною.


Переважна більшість слухачів (135 анкет) вважають корисним для себе проведення таких заходів. Наведемо деякі відгуки:
Вакаренко Михаило Олександрович: "Більше проводьте такі семінари і розширте рекламу".
Макуріна Марія Ігорівна: "Мені дуже сподобалося! Я буду дуже рада, якщо такі семінарі будуть проходити частіше! Дуже цікаво!"
Король Юрій Анатолійович: "Дуже сподобалось!".

Більшість слухачів високо оцінили рівень організації і проведення семінара ("відмінно" – 86, "добре" – 46), а також рівень викладення і доступності матеріала. Наприклад:
Горбенко Ганна Ігорівна: "Усе цілком доступно і зрозуміло."
Фендрик Олександр Олександрович: "Семінар провели на вищому рівні!"
Книш Ксенія Вікторівна: "Все добре!"

Велике спасибі всім слухачам, які висказали критичні зауваження по проведенню семінара. Нажаль, в рамках відведеного часу нам не вдалося провести демонстрацію самих програмних продуктів, як це було заплановано. Але ми постараємося врахувати всі Ваші зауваження при організації і проведенні наступного заходу, а демонстрацію програм провести для Вас найближчим часом.


Слухачам, які хотіли б отримувати інформацію про оновлення програмних продуктів, Єдиний семінар та інших заходах електронною поштою, рекомендуемо зареєструватися на сайті http://ivepl.com.ua/.


Ще раз хочемо поздоровити переможчів розіграшу призів, та сподіваємось, що подаровані учбові комплекти допоможуть Вам в засвоєнні продуктів фірми "1С"!

Компанія IVEPL та Миколаївський державний аграрний університет провели Єдиний семінар фірми "1С".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget