Участь викладачів МНАУ у проведенні Всеукраїнського тижня професійної освіти в Миколаївській області


На минулому тижні в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти в Миколаївській області відбувався I етап конкурсу фахової майстерності «WorldSkiesUkraine».
24 листопада на базі ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» відбувався I етап конкурсу за компетентністю «Зварювальні роботи». Слід зазначити, що до складу журі цього конкурсу був запрошений доцент кафедри «Електороенергетики, електротехніки та електромеханіки» В. Мартиненко.
25 листопада на базі Вознесенського професійного агарного ліцею проведено конкурс за компетентністю «Технології моди». Серед запрошених гостей – в.о.декана інженерно-енергетичного факультету доцент К. Горбунова. Конкурси проведені на високому організаційному рівні. Експертні комісії, журі та запрошені гості звернули увагу на те, що конкурси проводились на сучасному обладнанні із дотриманням вимог охорони праці. Конкурси показали, що плідна співпраця закладів професійної (професійно-технічної) освіти із роботодавцями та закладами вищої освіти, зокрема із Миколаївським національним аграрним університетом є запорукою забезпечення ринку, праці України висококваліфікованими кадрами.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget