Профорійтаційна робота у Новоодеському та Вознесенському районах Миколаївської області

5 березня 2020 року викладачі кафедри методики професійного навчання провели профорійтаційну роботу в професійно-технічних навчальних закладах Новоодеського та Вознесенського районах Миколаївської області.
Доцент кафедри, кандидат педагогічних наук Літвінчук Світлана Борисівна, асистент кафедри Тайхриб Катерина Анатоліївна мали зустріч із керівництвом та учнями навчальних закладів. Упродовж бесіди було надано інформацію щодо вступної компанії 2020 року у Миколаївському національному аграрному університеті. Учням розповіли про переваги навчання, здобуття ступеня молодшого бакалавра на відкриті та небюджетні конкурсні пропозиції на основі повної загальної середньої освіти. 
Крім того, учні ставили запитання про спеціальності, за якими можна навчатися у МНАУ, специфіку навчання, умови проживання у гуртожитках, проведення вільного від занять часу.
Зустріч була плідною та результативною, майбутні абітурієнти отримали від викладачів додаткову інформацію про Миколаївський національний аграрний університет. Будемо сподіватися, що випускники училищ Новоодеського та Вознесенського районів Миколаївської області поповнять велику студентську родину єдиної університетської сім’ї.









інженерно-енергетичний факультет, кафедра методики професійного навчання, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget