Шевченківські читання

15 березня у Миколаївському національному аграрному університеті традиційно відбулися Шевченківські читання.  «Шевченківське слово» зібрало в актовій залі науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти – усіх поціновувачів творчості Великого Кобзаря. Студентська молодь декламувала вірші Кобзаря, вкладаючи у свої виступи всю душу. 

Проректор із виховної роботи, доктор педагогічних наук, доцент кафедри українознавства Наталія Шарата привітала всіх небайдужих до українського слова, подякувала всім учасникам за чудові виступи, а також вручила грамоти переможцям І етапу олімпіади з української мови  та І етапу VІІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Т. Г. Шевченка.






За підсумками оцінювання виступів, визначено переможців Шевченківських читань. Серед здобувачів вищої освіти університету місця розподілено таким чином:
І – Даяна Конраде, здобувач вищої освіти факультету менеджменту;

ІІ – Юлія Каблуча, здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультету, та Карина Доля, здобувач вищої освіти факультету ТВППТСБ;


ІІІ – Дмитро Жук, здобувач вищої освіти факультету ТВППТСБ, та Наталія Сухощенко, здобувач вищої освіти факультету агротехнологій.


Серед здобувачів вищої освіти Технолого-екномічного коледжу місця розподілено таким чином:
І – Анастасія Кононова, здобувач вищої освіти групи Т1/1;

ІІ – Карина Дяченко, здобувач вищої освіти групи Б1/1, та Ельвіра Джаббарова здобувач вищої освіти групи Р1/1;


ІІІ – Валентина Грезент, здобувач вищої освіти групи Ф2/1, та Ілкін Гасанов, здобувач вищої освіти групи А1/1.


Захід видався надзвичайно яскравим, сповненим любов’ю до українського слова та повагою до славетної постаті Тараса Григоровича Шевченка.


кафедра українознавства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget