Екскурсія випускників ЗОШ м. Первомайськ до Миколаївського НАУ

03 березня 2017 року в Миколаївському НАУ відбулася екскурсія для учнів шкіл міста Первомайськ, яка була організована кафедрою інформаційних систем і технологій.
До університету завітали 18 випускників 11-х класів ЗОШ №4, 5, 9, 12 та Первомайської гімназії.
Розпочав екскурсію у головному корпусі МНАУ заступник відповідального секретаря приймальної комісії Є.В. Баркарь, який ознайомив майбутніх абітурієнтів з правилами вступу до ВНЗ України у 2017 році та розповів про спеціальності Миколаївського НАУ.



З привітальним словом звернувся до гостей ректор університету академік Шебанін В’ячеслав Сергійович, розповівши майбутнім абітурієнтам про переваги навчання у Миколаївському НАУ.
Далі школярі ознайомились з обліково-фінансовим факультетом: завітали до лекційних аудиторій, відвідали музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», лабораторію кафедри фінансів і кредиту "Навчальний банк". Завідувач кафедри ІСТ Волосюк Ю.В. ознайомив учнів з комп'ютерними лабораторіями кафедри та розповів про інформаційну інфраструктуру університету.



Потім випускники відвідали факультет менеджменту, на якому посмакували страви власного виробництва у їдальні Миколаївського НАУ. З життям факультету та перевагами вступу до Миколаївського НАУ школярів ознайомила заступник декана з виховної роботи Христенко Ольга Андріївна.



Заключним етапом екскурсії було вівдвідування випускниками факультету ТВППТСБ та факультету агротехнологій. Майбутніх абітурієнтів зустріла декан факультету Дробітько А.В., яка провела екскурсію факультетом: ознайомила гостей з лабораторіями та кафедрами, учні мали змогу поспілкуватись зі студентами щодо студентськького життя, закордонної практики та переваг навчання в Миколаївському НАУ.



Випускники первомайських шкіл були приємно вражені від екскурсії, а ми в свою чергу побажали їм успіхів, вдалої здачі ЗНО та висловили сподівання щодо наступної зустрічі зі школярами вже в якості студентів Миколаївського НАУ.



профорієнтаційна робота, кафедра інформаційних систем і технологій, 2017

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget