Учні Олександрівської ЗОШ I-III ступенів ім. Т.Г. Шевченка у Миколаївському НАУ

23 березня 2017 року Миколаївський національний аграрний університет приймав у гостях кращу учнівську молодь Вознесенського району, зокрема, учнів 10-11-х класів Олександрівської ЗОШ I-III ступенів ім. Т.Г. Шевченка.
Від імені ректорату гостей університету привітав декан факультету довузівської підготовки І.М.Марценюк. Він доступно розповів старшокласникам про основні спеціальності, які є в університеті, особливості навчання та практичної підготовки здобувачів вищої освіти, про умови для відпочинку та проживання у студентських гуртожитках.
Про переваги здобуття освіти на факультеті ТВППТСБ майбутнім абітурієнтам розповів завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії, доцент С.П. Кот. Він зазначив, що упродовж останнього десятиріччя факультет підтримує науково-практичні зв’язки з виробничими підприємствами України та європейськими університетами, де студенти мають можливість проходити стажування і навчальну практику.
Помічник відповідального секретаря приймальної комісії, доцент Є. В. Баркарь побажав всім успішно скласти ЗНО, оскільки у нашому університеті є широкі можливості для здобуття якісної вищої освіти. Він наголосив, що  головне в житті обрати ту професію, яка тобі до душі та стане запорукою успішного життя.
Під час екскурсій університетом учні ознайомилися із навчальними корпусами, лабораторіями, спортивними залами, електронною бібліотекою, гуртожитками, а також скуштували студентського обіду у Центрі громадського харчування Миколаївського НАУ.
Гостинність та невимушена атмосфера спілкування у ході екскурсій університетом сприяли тому, щоб допомогти учнівській молоді Вознесенщини визначитися з майбутньою професією у Миколаївському НАУ, адже її вибір є одним з найважливіших і, в той же час, одним з найскладніших рішень в житті людини.









профорієнтаційна робота, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget