Чергова акредитація освітньої спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Оскільки термін чинності наявної ліцензії з освітньої спеціальності 204 - «ТВППТ» підходив до завершення, співробітники та здобувачі вищої освіти факультету ТВППТСБ, керівництво університету подали заявку до МОН України й провели відповідні заходи щодо самоаналізу для чергового продовження вищезазначеної акредитації з метою наступного надання відповідних освітніх послуг усім бажаючим у кращому аграрному ВНЗ на Півдні України.
Згідно з наказом МОН України №252-A від 17.02.2017 р. до факультету прибули експерти – Віталій Семенович Бомко, доктор с.-г. наук, професор (голова комісії) та Тетяна Іванівна Нежлукченко, доктор с.-г. наук, професор й Алла Павлівна Китаєва, доктор с.-г. наук, професор (члени комісії). 
Перевірка діяльності колективу факультету була виконана експертами відповідно до чинних інструкцій, під час чого було здійснено аналіз кадрового складу науково-педагогічних працівників, матеріальної бази та інфраструктури, забезпеченості учасників освітнього процесу навчальною та методичною та науковою фаховою літературою, типовими освітянськими стандартами та ступеня їх дотримання, ведення науково-дослідної діяльності та міжнародного співробітництва, якості набуття знань й вмінь, мобільності здобувачів вищої освіти та викладачів, організації та методології ведення навчальних занять, практик, дипломного проектування, виховної роботи тощо.
Під час роботи експерти дійшли висновку, що за ступенями вищої освіти «Бакалавр» та «Магістр», а також освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст» факультет готує і в змозі у подальшому готувати фахівців з технології виробництва і переробки продукції тваринництва за денною та  заочною формами навчання, про що і повідомили профільне Міністерство своїм висновком.
А вже 2 березня 2017 року Атестаційна колегія МОН України своїм рішенням продовжила Миколаївському НАУ ліцензію з надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на наступні 10 років.
Вітаємо колектив здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників факультету з державним визнанням якісної роботи й виказану нам довіру з боку держави Україна!
Декан факультету, професор М.І. Гиль






















факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget