Батьківські збори на факультеті ТВППТСБ

17 березня 2017 року на факультеті ТВППТСБ було проведено збори з батьками здобувачів вищої освіти І курсу. Зустріч із батьками першокурсників допомогла розглянути важливі проблеми та актуальні питання освітнього та виховного процесу студентської молоді, зокрема щодо успішності навчання, відвідування занять, взаємовідносин із студентським та науково-педагогічним колективом тощо. 

Декан факультету, професор Гиль Михайло Іванович зауважив, що надзвичайно важливе значення для успішного навчання ЗВО має правильна організація самоосвітньої роботи здобувачів з розширення та поглиблення своїх знань. Різкий перехід від адаптованого і відносно комфортного життя під опікою батьків та вчителів до менш детермінованого ззовні студентського часто у першокурсників розпочинається з критичних обставин. Проблема прилаштування першокурсників до нового етапу життя завжди пекуча, бо повторюється з року в рік. Особливий наголос Михайло Іванович зробив на необхідності якомога тіснішої взаємодії батьків із дітьми, деканатом та кураторами.
Про особливості освітньо-виховного процесу розповів заступник декана з навчальної роботи, доцент Трибрат Руслан Олександрович.
На зборах також була присутня заступник декана з виховної роботи доцент Каратєєва Олена Іванівна, яка пояснила правила поселення та проживання молоді у гуртожитку, закликала здобувачів вищої освіти до співпраці, цікавого та корисного проведення вільного від занять часу в культурно-мистецькому центрі «Експромт» факультету культури й виховання.
Крім того, батьки мали змогу поспілкуватись із заступником декана з наукової роботи доцентом Кравченко Оленою Олександрівною. Батьки здобувачів отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавлять та турбують.
Деканат факультету ТВППТСБ разом з батьками сподіваються, що такі зустрічі допоможуть розв’язати усі проблемні питання та створять оптимістичний настрій на освітню діяльність здобувачів вищої освіти.



факультет ТВППТСБ, батьківські збори

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget