Переможці І туру олімпіади з економіки серед учнів

30 листопада 2011 року до Миколаївського державного аграрного університету завітало двадцять учнів Врадіївської гімназії.

Зустріч з колективом університету розпочалася з приємного сюрпризу. За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця. Ректор МДАУ В'ячеслав Шебанін під час нагородження призерів побажав їм, щоб ця перемога стала добрим стартом на шляху плідного навчання майбутніх студентів.

За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця.

Учні Врадіївської гімназії змогли стати частиною бурхливого університетського життя під час традиційної екскурсії МДАУ.

Директор Врадіївської гімназії зазначила, що плідна співпраця з Миколаївським ДАУ триває вже 10 років і буде продовжуватися. Багато випускників гімназії змоглo здобути глибокі знання під час навчання у МДАУ, які допомогли їм стати конкурентоспроможними фахівцями і досягти значних успіхів у житті.

За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця. За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця. За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця.

За результатами І етапу олімпіади з економіки троє випускників 2012 року Врадіївської гімназії посіли призові місця.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget