День практичної підготовки на інженерно-енергетичному факультеті

15 квітня 2018 року для здобувачів вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету було проведено день практичної підготовки в умовах підрозділу Жовтневе групи компанії Agrofusion. Виїзний день практичної підготовки відбувся у межах реалізації спільних заходів Миколаївського національного аграрного університету із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). У межах реалізації основних елементів дуального навчання, шляхом проведення днів практичної підготовки, ми прагнемо покращити професійні навички випускників університету та сприяти їхньому подальшому ознайомленню з виробництвами та потенційному працевлаштуванню.
Провідні спеціалісти компанії Agrofusion ознайомили здобувачів вищої освіти зі специфікою роботи в сучасних агроекономічних умовах. Майбутні інженери мали змогу безпосередньо ознайомитися з технологією вирощування томатів, технікою для обробітку ґрунту та висаджування розсади. Особливу зацікавленість у студентській молоді викликала демонстрація роботи технологічного обладнання підрозділу та ознайомлення з конструктивними особливостями саджалки розсадо-посадочної машини. Представники підприємства запрошували молодь на проходження виробничої практики з метою здобуття практичних навиків роботи в умовах реального виробництва.
Учасники дня практичної підготовки щиро вдячні за надану можливість отримати практичні знання з сучасної технології вирощування та переробки томатів ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському та провідним спеціалістам групи компаній Agrofusion.





інженерно-енергетичний факультет, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget