Навчальна практика з дисципліни «Ветеринарне акушерство, гінекологія та андрологія»

Навчальна практика відіграє важливу роль у підготовці висококваліфікованих фахівців ветеринарної медицини, так як дає можливість закріпити та удосконалити знання, здобуті під час навчання в університеті, детальніше ознайомитися з професійними обов’язками та повноваженнями роботи ветеринарного лікаря. 

Так, в період з 17 по 22 липня 2023 року асистентом Вадимом Посухіним проведено навчальну практику із використанням технологій дистанційного навчання  з дисципліни «Ветеринарне акушерство, гінекологія та андрологія» для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

У результаті роботи присутні ознайомилися з методами лабораторної діагностики, прийомами лікування і комплексом профілактичних заходів попередження захворювань акушерського, гінекологічного та андрологічного розділу ветеринарної медицини. Користуючись інформацією, що була висвітлена на заняттях, та темами, що підлягають обов’язковому самоопрацюванню, студенти представили доповіді та презентації, в яких продемонстрували розгорнутий опис вибраної тематики і надали вичерпні відповіді на всі запитання, що поставали в процесі бесіди.

Грамотне визначення основного завдання, покладених обов’язків та вміння організовувати власні інтелектуальні здобутки в умовах поставленого завдання є важливими елементами для здобувачів вищої  освіти в їх подальшій навчальній та трудовій діяльності.







Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget