Навчальна практика з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів»

Навчальна практика є незамінним елементом освітнього процесу, котрий має на меті закріпити та розширити знання, що були отримані студентами під час навчання в університеті, детальніше продемонструвати як функціонує профільне підприємство, ознайомити з обов’язками фахівця в обраній справі, а також наголосити на інших практичних моментах трудової діяльності. 
Так, в період з 10 по 22 липня 2023 року,  асистентом Вадимом Посухіним проведено навчальну практику із використанням технологій дистанційного навчання  з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Упродовж  бесід присутніх було ознайомлено з:
- інструктажем з техніки безпеки під час проходження практичної підготовки;
- організацією виробничих лабораторій харчових виробництв;
- основами контролю, методологією та методами оцінювання якості харчової продукції;
- характеристикою міжгалузевих стандартизованих методів контролю харчової продукції;
- діагностикою якості та безпечності продукції рослинництва, кондитерської продукції та напоїв.
За результатами опрацьованого матеріалу та завданнями,  що виносяться на самоопрацювання здобувачі вищої освіти підготували доповіді та презентаційний матеріал,  в котрому максимально інформативно розкрили суть заданої тематики та відповіли на всі запитання, пов’язані з нею. 
Уміння самостійно відбирати та систематизувати інформацію у межах поставлених завдань, що було розглянуто в процесі проходження навчальної практики, є важливим елементом для студентів в їх подальшому професійному становленні.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget